Térképezés

Felületmodell terepmodell

Felület- és terepmodellezés minden nagyberuházás előkészítő fázisának elengedhetetlen részét képezi. Drónokkal rövid idő alatt, akár több ezer négyzetméteres épületek modellezése is elkészíthető, így időt és pénzt spórolva a beruházóknak.

Felületmodell terepmodell

Ortofotó készítés

A drón felvételei alapján készült ortofotó-mozaik kép felbontása  jelentősen nagyobb a műholdas felvételekhez képest. Ezek a georeferált felvételek rengeteg célra használhatók, többek között térképészeti, mérési célokra is. Így egy épület, vagy nagyberuházás kivitelezésénél is rendkívül hasznos

Ortofotó készítés

Szintvonalas térkép

A szintvonalas eljárás lényege az, hogy a terep domborzatát a tengerszinttől kiindulva egymástól egyenlő távolságra lévő és egymással párhuzamos síkokkal elmetsszük. A domborzat ábrázolása akkor sikeres, ha kifejezi az adott terepidom kiterjedését, magasságát, lejtésviszonyait, érzékelhetővé teszi a terepidom alakját és lehetővé teszi a pontos mérését.

Szintvonalas térkép

Földtömeg számítás

A földtömegszámítás, köbméter számítás, térfogatszámítás elengedhetetlen része azon beruházásoknak, ahol nagy mennyiségben végeznek földmunkákat, vagy anyag mozgatást. Útépítések földmunkái, Csarnok építések földmunkái, irodaház alapozások ásása, bányászat

Földtömeg számítás

Csak drón pilótát keresel?

Ha már rendelkezik vállalkozásod drónnal, de szükséged van gyakorlott, szakképzett, engedélyekkel rendelkező pilótára, keress minket bátran! Segítünk!

Kapcsolat