ingatlan-drone

Ingatlan

Ingatlan bemutató

Eladnád ingatlanod? A legtöbb portál tele van az egysíkú, unalmas ingatlan hirdetésekkel, ahol a te hirdetésed is csak egy lesz a sok közül. Viszont pár remek fényképpel, vagy egy hangulatos ingatlan bemutató videóval kitűnhetsz a tömegből, egyedi lehetsz. Keress minket bátran, segítünk!

Ingatlan bemutató

Légifelvétel készítés

Madártávlatból egy teljesen új perspektívában láthatod ingatlanod. Könnyedén bemutathatod a környezeti és infrastrukturális adottságokat, legyen az a gyönyörű panoráma, vagy a természetközeli táj. Figyelemfelkeltő, egyedi hirdetéseket hozhatsz létre a különböző portálokon, így az értékesítés sokkal könyebb és gyorsabb lehet. Itt vagyunk, keress minket bátran.

Légifelvétel készítés

Vizuális felmérés

Akár felújítás, vagy vásárlás előtt állsz, fontos tisztában lenned az ingatlan állapotával. A tetőszerkezet, illetve az ott esetlegesen elhelyezkedő napelemek állapotát szükséges ellenőrizni, így a karbantartási és javítási munkálatokat célzottan el tudod végezni. Drón segítségével, nagyfelbontású légifelvételeket készítünk, így könnyen és gyorsan elvégezheted a vizuális állapotfelmérést.

Vizuális felmérés

Ortofotó készítés

A drón felvételei alapján készült ortofotó-mozaik kép felbontása jelentősen nagyobb a műholdas felvételekhez képest. Ezek a georeferált felvételek rengeteg célra használhatók, többek között térképészeti, mérési célokra is. Így egy épület kivitelezésénél is hasznosak lehetnek

Ortofotó készítés

Csak drón pilótát keresel?

Ha már rendelkezik vállalkozásod drónnal, de szükséged van gyakorlott, szakképzett, engedélyekkel rendelkező pilótára, keress minket bátran! Segítünk!

Kapcsolat