Filmkészítés

Reklámfilm

Pörgesd fel velünk közösségi oldalaid, szerezz új ügyfeleket! Elkészítjük vállalkozásodnak a legtutibb reklámfilmet, legyen szó termékről, vagy szolgáltatásról. Mindenben segítünk, kezdve a koncepció kitalálásától, minden apró részlet megtervezésén át, egészen a kész reklámfilm publikálásáig. Nézd meg referenciáinkat, garantáltan tetszeni fog!

Reklámfilm

Esküvői videó készítés

Eljött a nagy nap, amire annyira vártál? Megörökítjük életed legszebb pillanatait, profi kamerákkal, kedves és precíz munkatársaink segítségével. Ha pedig valami igazán egyedit és különlegeset szeretnél, drónos légi felvételeket is készítünk életed egyik legszebb pillanatáról.

Esküvői videó készítés

Koncert felvétel

Egy őrületes fesztivál, több százezer nézővel, vagy egy kisebb városi koncert is ugyan olyan hatalmas élmény tud lenni a közönség számára. Ahhoz, hogy ez az élmény örök emlék maradjon professzionális kamera technikával és drónokkal is rögzítjük az eseményt. Képzett szakembereink minden rendezvény felvételből a lehető legjobbat hozzák ki

Koncert felvétel

Videóklip felvétel

Egy remekül megkomponált zenét mi mással is lehetne még inkább életre kelteni, mint egy fergeteges videóklippel! Nem? Profi szakembereink segítenek kihozni belőled a legjobbat. Elkészítjük a klipet amiről álmodtál! Fordulj hozzánk bizalommal, és közösen letaroljuk a YouTube-ot.

Videóklip felvétel

Sport esemény

Legyen az egy futó verseny, motor sport verseny, vagy bármilyen nagyobb szabású atlétikai rendezvény, állunk rendelkezésére. Ipari drón technológiával és professzionális kamera felszereléssel rögzítjük a felejthetetlen pillanatokat

Sport esemény

Céges rendezvény

Legyen szó céges rendezvényről, fogadásról és bármilyen egyéb kisebb-nagyobb eseményről, bátran fordulj hozzánk. Professzionális felszereléssel örökítjük meg a pillanatot, hogy az mindig egy örök emlék maradjon. Hívj fel!

Céges rendezvény

Csak drón pilótát keresel?

Ha már rendelkezik vállalkozásod drónnal, de szükséged van gyakorlott, szakképzett, engedélyekkel rendelkező pilótára, keress minket bátran! Segítünk!

Kapcsolat