We drone youthe future

Nézd
meg
mit
tudunk

referenciák

Modern ipari szolgáltatásokat nyújtunk

Csapatunk 2018-ban alakult. Kezdetben kifejezetten az ingatlan szektor igényeit próbáltuk kielégíteni. Felismertük, hogy az egyhangú, unalmas ingatlan hirdetéseket reformálni kell végre. Emiatt elkezdtünk ingatlan bemutató videókat készíteni az ország legnagyobb ingatlan franchise hálózatának, az Otthon Centrumnak. A COVID-19 által okozott vírushelyzet pedig még inkább rávilágított arra, mekkora szükség is van valójában egy bemutató videóra. Sikeres együtt működésünk több, mint két éve tart.

Időközben a drón technológia hatalmasat fejlődött. Megjelentek a különböző iparág specifikus drónok. Ide sorolhatjuk a monitoring drónokat, vagy akár a permetező drónokat is. Mi hatalmas potenciált látunk ezekben az eszközökben, így folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat, hogy meglévő, és leendő partnereinkkel együtt működve, a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk, ezáltal közösen sikereket érjünk el.

A drónok által nyújtott innovatív eljárások kiismerése és hasznosítása az ipar különböző területein nekünk is kihívást jelentenek, ezért olyan partnerekkel működünk együtt, akik velünk akarnak fejlődni, tanulni és jobbak lenni.

Modern ipari

A csapat

Zubor Ármin

Visi Zoltán

Modern ipari szolgáltatások

Nézd meg te is a drón technológia felhasználási területeit!